konijn

Bagage

Over de bagage het volgende, wij hebben geen ophaalservice, echter het volgende is mogelijk :

Handbagage

Handbagage kunt u gratis meenemen, indien u die in een keer langs de kaartcontrole kunt dragen. Voor vervoer van deze spullen op de boot kunt u gratis gebruik maken van de bagagewagens van Rederij Wagenborg. Op de steiger van Schiermonnikoog kunt u tegen betaling uw bagage naar de plaats van bestemming laten brengen door een taxi of gratis meenemen in de bus. Verder is er geen bagagevervoer meer op Schiermonnikoog.
Mensen nemen hun bagage daarom wel eens mee met een fietskar,bolderkar of steekwagen.
Wanneer het echt heel veel is kunt u een aanhanger meenemen.

Aanhanger/Vouwwagen

Als u een eigen bagagewagentje of vouwwagen meeneemt, dient u het vervoer met de veerboot tijdig te reserveren bij Rederij Wagenborg, tel. 0519 349050(www.wpd.nl) Houd bij reserveren het kenteken van uw aanhanger bij de hand! U moet zelf uw aanhanger aan boord brengen en van boord halen. Dit kan met de daarvoor beschikbare trekhaken op wieltjes of met een elektrische mover (beperkt beschikbaar). De verschillende taxibedrijven kunnen vervolgens het vervoer van uw aanhanger op het eiland naar de camping verzorgen. Eenmaal op de camping aangekomen brengen wij uw aanhanger naar de plaats (de aanhanger mag niet bij de tent blijven en dient later op het aanhangerveldje geparkeerd te worden).
Wanneer u geen aanhanger heeft kunt u ook de bagage ook laten brengen.

Opsturen/laten brengen

Neem contact op met Ridder & de Vries Transporten voor de mogelijkheden (vanaf thuis of Lauwersoog) om de bagage te laten bezorgen op de camping.

Ridder & de Vries Transporten
Locatie Schiermonnikoog
Veerweg 8
9166 SL Schiermonnikoog
telefoon: 0519-531851
mailadres: schiermonnikoog@rdvtransport.nl
www.rdvtransport.nl