konijn

Faciliteiten

Algemeen

We zijn in 2023 weer open van 31 maart tot 1 oktober.
Eigenlijk behoeft Camping Seedune helemaal geen verdere uitleg. Want u weet immers waarvoor u naar Schiermonnikoog gaat: voor de ruimte, rust, natuur en de ontspanning. Eveneens de kenmerken van onze camping. Camping Seedune is gelegen tegen de bosrand en bestaat uit 8 hectare met gras begroeid duinlandschap. Dankzij de natuurlijke opzet van het terrein is geen plek hetzelfde. Romantisch in een duinpannetje, beschut onder de bomen of juist gezellig bij elkaar staan? De keuze is aan u! Alleen in het hoogseizoen wordt er een plekje voor u aangewezen.

Kantine & receptie

Bij aankomst op de camping treft u gelijk bij de ingang het gebouw aan waar de receptie en kantine zijn gevestigd. De receptie is geïntregeerd in de kantine en hebben dan ook dezelfde openingstijden. In het hoogseizoen zijn we geopend van 's morgensvroeg tot 's avondslaat. In het voor- en naseizoen is dit alleen rond de aankomsttijden van de boot op Schiermonnikoog. In de sfeervolle kantine (maritiem ingericht) bent u van harte welkom voor een hapje of een drankje. U kunt hier gezellig een spelletje doen met vrienden/familie of zomaar iets leuks op TV kijken. Wanneer het iets kouder wordt kunt u zich hier weer een beetje opwarmen na een lange strandwandeling of fietstocht.

Kantine Receptie

Sanitair

Camping Seedune biedt u deugdelijke sanitaire voorzieningen zoals u die op een camping mag verwachten met douches (warm water met een muntje), toiletten, wasplaatsen (alleen koud water) en een wascabine. Een babybadje kunt u eventueel bij de receptie ophalen/lenen. De sanitaire voorzieningen staan verspreid over het terrein zodat u nooit ver hoeft te lopen om bij een gebouw te komen (in voor- en naseizoen zijn niet alle gebouwen geopend ). Verder bevinden zich op het terrein enkele watertappunten en is er een aparte afwasruimte.

Toiletgebouw Toilet

Verhuur

Graag willen kamperen en niet met spullen hoeven te sjouwen? Dat kan! Op camping Seedune is het mogelijk om een ingerichte tent te huren in de maanden juli en augustus. Deze tenten worden echter niet in eigen beheer verhuurd. Voor nadere informatie zie www.ingerichtetenten.nl of u neemt contact op met het VVV van Schiermonnikoog.
Op een "fietseiland" mag een fiets zeker niet ontbreken, het is dan ook mogelijk om op de camping een fiets te huren. Wij verhuren fietsen in samenwerking met fietsenverhuur Schierfiets. In het assortiment hebben we "gewone" dames- en herenfietsen, kinderfietsen (diverse maten) en fietsstoeltjes.

Noordelijk veld Fietsen

Kampeerarrangement

Regelmatig naar Schier komen en dan uw eigen tent in een bepaalde periode laten staan? Ook dit kan! Camping Seedune biedt een aantal kampeerarrangementen aan, waarin u uw tent kunt laten staan en dan zo vaak als u wilt langs kunt komen. Voor nadere informatie en reserveren zie Arrangement.

Sport & Spel

Voor de kleinsten heeft camping Seedune op het terrein een aantal zandbakjes en een speeltuintje. Verder is er nog voor jong en oud een tafeltennistafel en kunt u (tegen betaling) een balletje slaan op onze midgetgolfbaan. Naast de camping vindt u het (openlucht)zwembad,tennisbanen,voetbalveldje en het speelbos.

Zuidelijke Speeltuin Speeltuin

WiFi

Het is mogelijk om gebruik te maken (gratis) van onze draadloze internetverbinding in de kantine en de nabije omgeving hiervan.

Wasserette Pleintje

En verder..