konijn

Contact

Gegevens

Camping Seedune
Seeduneweg 1
9166 RX Schiermonnikoog
0519-531398
info@seedune.nl


Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is het kleinst bewoonde Friese Waddeneiland, met ongeveer 950 bewoners, en is 18 kilometer lang en 4 kilometer breed. Het bezit één dorp, ook Schiermonnikoog genaamd. De kleuren van de eilander vlag zijn tweemaal het rood-wit-blauw van de Nederlandse driekleur, met daartussen een groene strook, verwijzend naar de natuur van Schiermonnikoog. Meer informatie over het eiland kunt u terecht bij VVV Schiermonnikoog.

Wagenborg

Om op Schiermonnikoog te komen kunt u de veerpont vanaf Lauwersoog nemen. Het reserveren van de boot is niet noodzakelijk mits u geen aanhangwagen mee de boot op neemt. Voor actuele boottijden, tarieven, kaartverkoop en overige informatie kunt u kijken op de website van Wagenborg.

Visser transport

Voor het transport van uw bagage vanaf Lauwersoog naar de camping kunt u gebruik maken van Visser transport. U kunt uw bagage daar in een krat of rolcontainer stoppen. De kosten voor het vervoer (retour) van deze kratten of rolcontainers zijn respectievelijk +/- € 95,00 of € 55,00. U kunt contact opnemen via de website.

Overige informatie

Lytje pole, een agenda met activiteiten die op Schiermonnikoog te doen zijn.
Lytje Willem , het recreatieteam van Schiermonnikoog.
Het buitensportbedrijf "Reactief", voor onder andere vliegeren en strandzeilen.
Nationaal Park, met informatie over activiteiten in de natuur.
Ridder & de Vries transporten, voor het vervoeren van uw bagage of pakketjes.
Taxi Boersma
Fietsenverhuur, voor het reserveren van fietsen online.
Linnenverhuur, voor het huren van beddengoed.